Wat doe jij met je vakantiefoto’s? + Winactie!

De vakantie is voorbij, maar de mooie momenten die je beleefde zijn er om nooit meer te vergeten. Net zoals ons honderden of wel duizenden foto’s genomen om deze herinneringen te herbeleven? Fijn, maar wat doe je achteraf met deze foto’s? Je plaatst de foto’s op je computer, deelt enkele kiekjes op je social media en daar blijft het vaak bij. Zonde, want hoe vaak kijk je terug naar deze foto’s en wat wanneer je computer crasht, zonder een back-up te hebben genomen van deze foto’s? Je bent vast niet de eerste wie het overkomt. Voor het eerst hebben ook wij besloten om onze wereldreis te bundelen in mooie fotoboeken. Elk land krijgt zijn eigen boek en zal een mooi plekje krijgen in huis. Fijn om zelf terug te blikken op deze mooie reis en dit te delen met vrienden, familie en nakomelingen.

Een fotoboek maken van onze reis, ik deed het vroeger eigenlijk nooit. Onze wereldreis was echter zo een onvergetelijke ervaring, waar ik nog vaak aan herinnerd wou worden. We waren het er beiden over eens dat een fotoboek per bestemming een prachtig souvenir zou zijn.

De voorpret begon alvast tijdens het maken van deze fotoboeken op Smartphoto . Je hebt keuze uit heel wat mooie designs en creëert zo een eigen gepersonaliseerd fotoboek in een handomdraai. Het is geen tijdrovende klus, integendeel. Het programma is zeer overzichtelijk en handig in gebruik, ook stickers en tekst kunnen worden toegevoegd indien nodig. Zin om je eigen reisdagboek te maken? Ook dat is uiteraard helemaal mogelijk! Wij hebben duizenden foto’s genomen tijdens onze wereldreis en ik besloot daarom te starten met een fotoboek van onze roadtrip door de USA en onze reis door de Filipijnen.

De fotoboeken halen in het postkantoor was een feestje op zich, ik stond te popelen om het resultaat te bekijken. Eenmaal uitgepakt zag ik meteen hoe kwaliteitsvol deze fotoboeken met harde kaft waren. Ook bij de foto’s is er zeker geen kwaliteit verloren gegaan, deze zien er op groot formaat nog steeds scherp uit. Mijn vriend en ik droomden weg bij deze prachtige reizen en ook mijn tante en mama die later op bezoek kwamen, wouden er meteen even in bladeren toen ze deze boeken op tafel zagen liggen. Meteen een leuk gespreksonderwerp wanneer je bezoek krijgt!

Toch liever een ander souvenir?  Op Smartphoto vind je nog tal van andere leuke foto ideeën om je reis tastbaar te maken. Wat dacht je van fotoprints en fotoposters, wanddecoratie, een foto op hout, foto’s op textiel, je eigen kaartjes, agenda’s of kalenders, leuke fotogeschenken, voorleesboekjes met je kind in de hoofdrol of je favoriete foto op een telefoonhoesje? Keuze genoeg op de website en voor ieder wat wils.

Winactie

In Samenwerking met Smartphoto mag ik een bon ter waarde van 25 euro weggeven aan één van mijn lezers. Jippiee!! Heb je zin om deel te nemen aan deze winactie? Klik dan hier en volg de instructies. 

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites