About me

Over het meisje achter de blog

Hi! Mijn naam is Rani, een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. De rusteloosheid in elke vezel van mijn lichaam verlangt voortdurend naar het ontdekken van onze planeet. Andere culturen die ik wil ruiken, proeven, zien, voelen en horen. Kortom: Ervaren! En zo vertrok deze kleine wereldreiziger na haar studies als orthopedagoge, acht maanden de wereld rond, op zoek naar de mooiste plekjes, bijzondere culturen en interessante mensen. Mijn leven werd verrijkt met al deze prachtige ervaringen en verhalen. Momenteel werk ik in het onderwijs en spendeer ik mijn vrije tijd aan musical, schrijven en het kijken van netflixseries. Een doorsnee meisje, met een doorsnee leven dat voortdurend denkt aan reizen en alle  uithoeken van de wereld wil ontdekken.

Stop met je dromen weg te stoppen in een klein, stoffig en vergeten hoekje. Tijd om te springen: die wijde wereld in!

Young Wild Free

Young Wild Free is mijn eigen, persoonlijke plekje op het world wide web. Mix een vleugje fotografie, een snufje persoonlijkheid en een ketel vol letters samen. Laat het even sudderen en geniet vervolgens van de overvloed aan inspiratie die jij kan gebruiken voor je volgende (wereld)reis.

Vol liefde en plezier schrijf ik hier over onze reisverhalen. Géén saaie strandvakanties hier, wél vakanties boordevol avontuur, cultuur en natuur. Reizen die je leven verrijken en net wat mooier maken.

Samenwerken met mijn blog?

Samenwerken met YoungWildFree is uiteraard ook helemaal mogelijk! Wil jij een product promoten via mijn website of social media, gaande van toffe reisgadgets, handige beautyproducten, leuke reiskleding, samenwerkingen met een hotel, een stad, land of misschien wel een vliegtuigmaatschappij? Gelieve dan zeker en vast een mailtje te sturen naar volgend adres: [email protected] . Jullie producten zullen mooi in de kijker worden gezet via deze blog, YouTube en andere social media kanalen.

Samenwerkingen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites