About me

Over het meisje achter de blog

Hi! Mijn naam is Rani, een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. De rusteloosheid in elke vezel van mijn lichaam verlangt voortdurend naar het ontdekken van onze planeet. Andere culturen die ik wil ruiken, proeven, zien, voelen en horen. Kortom: Ervaren! En zo vertrok deze kleine wereldreiziger na haar studies als orthopedagoge, acht maanden de wereld rond, op zoek naar de mooiste plekjes, bijzondere culturen en interessante mensen. Mijn leven werd verrijkt met al deze prachtige ervaringen en verhalen. Momenteel werk ik in het onderwijs en spendeer ik mijn vrije tijd aan musical, schrijven en het kijken van netflixseries. Een doorsnee meisje, met een doorsnee leven dat voortdurend denkt aan reizen en alle  uithoeken van de wereld wil ontdekken. Planeet aarde is té mooi om op één plek te blijven.

Young Wild Free

Young Wild Free is mijn eigen, persoonlijke plekje op het world wide web. Vol liefde en plezier schrijf ik hier over onze reisverhalen. Géén saaie strandvakanties hier, wél vakanties boordevol avontuur, cultuur en natuur. Reizen die je leven verrijken en net wat mooier maken. Ik probeer hier zoveel mogelijk interessante tips mee te delen, mooie bezienswaardigheden en persoonlijke verhalen en foto's. Ik hoop dat jullie even hard genieten bij het lezen van mijn verhalen, dan dat ik ze geschreven heb.

Samenwerken met mijn blog?

Samenwerken met YoungWildFree is uiteraard ook helemaal mogelijk! Wil jij een product promoten via mijn website of social media, gaande van toffe reisgadgets, handige beautyproducten, leuke reiskleding, een hotel, een stad, land of misschien wel een vliegtuigmaatschappij? Gelieve dan zeker en vast een mailtje te sturen naar volgend adres: [email protected] . Jullie producten zullen mooi in de kijker worden gezet via deze blog en andere social media kanalen.

Samenwerkingen

Leave a reply