About me

Over het meisje achter de blog

Hi! Mijn naam is Rani, een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. Deze kleine wereldreiziger reisde na haar studies als orthopedagoge acht maanden de wereld rond, op zoek naar de mooiste plekjes, bijzondere culturen en interessante mensen. Haar leven werd verrijkt met al deze prachtige ervaringen en verhalen. Momenteel werkt ze in het secundaire onderwijs en spendeert ze haar vrije tijd aan musical, schrijven en het kijken van netflixseries. Een doorsnee leventje, voor een doorsnee meisje, dat ondanks alles toch blijft dromen van het reizen en alle uithoeken van de wereld wil ontdekken. Planeet aarde is té mooi om op één plek te blijven.

Young Wild Free

Young Wild Free is mijn eigen, persoonlijke plekje op het world wide web. Vol liefde en plezier schrijf ik hier over onze reisverhalen. Géén saaie strandvakanties hier, wél vakanties boordevol avontuur, cultuur en natuur. Reizen die je leven verrijken en net wat mooier maken. Ik probeer hier zoveel mogelijk interessante tips mee te delen, mooie bezienswaardigheden en persoonlijke verhalen en foto's. Ik hoop dat jullie even hard genieten bij het lezen van mijn verhalen, dan dat ik ze geschreven heb.

Samenwerken met mijn blog?

Samenwerken met YoungWildFree is uiteraard ook helemaal mogelijk! Wil jij een product promoten via mijn website of social media, gaande van toffe reisgadgets, handige beautyproducten, leuke reiskleding (bikini’s!), een hotel, een stad, land of misschien wel een vliegtuigmaatschappij? Gelieve dan zeker en vast een mailtje te sturen naar volgend adres: [email protected] . Jullie producten zullen mooi in de kijker worden gezet via deze blog en andere social media kanalen.

Samenwerkingen

Leave a reply