underwater-surf-girl-2560x1600
Hoewel ik met moeite op een surfboard kan staan heb ik de smaak toch aardig te pakken. Vorige zomer ben ik 20 dagen gaan surfen -Nouja, poging tot- in Zarautz, een heel gezellig stadje en daarbij een fantastische plek voor surfliefhebbers. Bekijk hier mijn vlog. Uiteraard hoop ik mijn “surfskills” te kunnen verbeteren, maar ondertussen droom ik gewoon weg bij deze geweldige surfvideo’s.

The higher, the better
Met wijde ogen en een open mond zat ik dit filmpje te bekijken. De relatief kleine golven in Zarautz zorgde bij mij al vaak voor een paniekaanval. Meegesleurd worden en niet meteen boven kunnen komen is geen prettig gevoel, zeker niet terwijl er een surfboard aan je vasthangt. Kun je je even voorstellen hoe het moet zijn wanneer je meegesleurd wordt door zulke giant golven?

Surfing all over the world
Een mooie compilatie van enkele surfvideo’s. Dit keer geen extreme video maar eentje om bij weg te dromen -zucht… kon ik dit maar!- Genieten van de prachtige beelden, hun surfskills en de wonderlijke uitzichten. Life is beautifull!

Yoga!
Of waarom niet gewoon puur ontspannen en je yoga oefeningen op een SUP-board doen? het is eens wat anders en vergt volgens mij heel wat evenwicht en uithouding!

Acrobatie op een surfboard
We gaan nog een stapje verder, acrobatie op een surfboard. Alsof gewoon surfen nog niet moeilijk genoeg is haalt dit koppel de gekste trucjes naar boven. Geweldig om naar te kijken, ik doe het hen niet na!

Surfende honden
Dat honden geweldige, slimme beesten zijn met veel mogelijkheden wisten we al. Maar dat ze bovendien nog eens kampioen zijn in het surfen, wordt bewezen in dit filmpje. Benieuwd of mijn chihuahua ook zo een surfer zou zijn!

Dit varken is een surfkampioen
En om nog wat gekker te doen…. Zelfs een varken dat kan surfen. Hoe komen ze er toch bij?